Natuurgebieden

De Italiaanse Rivièra en het achterland van het gewest Ligurië worden gekenmerkt door een schitterende natuur. De plaatselijke overheden doen er alles aan om de natuur te houden voor het nageslacht. Om deze doelstelling te bewerkstelligen, zijn in het verleden stukken natuur aangewezen als natuurgebied. Tegenwoordig telt Ligurië meer dan tien natuurgebieden. Enkele daarvan, zoals het Parco Naturale Regionale di Portofino, bestaan niet alleen uit grond. Bij dit natuurgebied is tevens een gedeelte van de Middellandse Zee is tot beschermd natuurgebied verklaart. Het gebied wordt gekenmerkt door de warme mediterrane maquis en de frisse bossen die behoren tot de Apennijnen. In deze sectie kan je onder andere kennismaken met dit mooie natuurgebied.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl