Marina protetta di Portofino

Dit beschermde zeegebied omvat drie gemeenten te weten: Camogli, de stad van de duizend witte schepen met een rijke maritieme traditie, Portofino, een exclusieve en prestigieuze bestemming en Santa Margherita, een mooie stad gelegen in een schitterend landschap. Het maritieme gebied is verdeeld in drie gebieden, namelijk A, B en C. Gebied A is beperkt door de inham Cala Dell’Oro en is een ‘riserva integrale’. Gebied B is gelegen tussen Punta del Faro di Portofino en Punta Chiappa en wordt gekenmerkt door onderwaterkliffen te schoonheid. Hier komen vele vissoorten voor en er leeft zelfs ook rood koraal. Het gebied C strekt zich uit buiten gebied B en is ook zeer rijk qua onderwaterleven.

Handige links: 
Marina protetta di Portofino – officiële website

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl