Parco Naturale Regionale dell Antola

Het onneembare ‘Castello della Pietra’ en andere charmante kastelen dateren uit de imperialistische en feodale tijd en zijn te bewonderen in het gebied bij de berg Antola, het hart van het gelijknamige natuurpark. De balans in dit gebied tussen mens en natuur wordt goed in evenwicht gehouden. Mooie bossen en weidegronden worden afgewisseld door houten boerderijen en oude molens. De eeuwenoude kastanjebomen vormen al generaties lang een bron van voedsel voor de lokale bevolking. Over de oude ezelspaden, waarover vroeger het zout naar de Po vlakte werd vervoerd, kun je nu schitterende wandelingen maken.

Handige links:
Parco Naturale Regionale dell’Antola – officiële website

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl