Parco Naturale Regionale di Montemarcello-Magra

Van de top van de Caprione klif, die wordt omgeven door mediterrane vegetatie, kun je genieten van een adembenemend uitzicht over de Golf van la Spezia in het westen en over de vruchtbare vlakte van de rivier de Magra in het oosten. De Romeinen vestigden hier de nederzetting van Luni. Het stroomgebied wordt gekenmerkt door zowel landbouw, moerasland waar watervogels broeden als bedreigde gebieden. Het park is ontstaan door het samengaan van het bestaande park van het stroomgebied met het beschermde gebied van Montemarcello. Het bestbewaarde stroomgebied is die van de rivier de Vara, een uitloper van de rivier de Magra. In de vallei vind je veel oude kastelen en antieke watermolens.

Handige links:
Parco Naturale Regionale di Montemarcello-Magra – officiële website

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl