Bezienswaardigheden

Bezoekers van Genua, de hoofdstad van het gewest Ligurië, worden ruimschoots getrakteerd op bezienswaardigheden. De paleizen aan de Via Balbi en de Via Garibaldi en de schilderijen en beeldhouwwerken die overal in de stad in musea en kerken te vinden zijn, behoren tot de mooiste van Noordwest-Italië. Maar ook in de directe omgeving van Genua, aan de Italiaanse Rivièra zijn vele bezienswaardigheden te bewonderen. Zo moet je zeker de Via dell’Amore eens bewandelen. Dit is een romantische promenade die zich in de schaduw bevindt van spectaculaire kliffen en dé manier is om de Cinque Terre, vijf charmante kustdorpjes, te bezoeken.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl