VIA GARIBALDI – GENUA

In 1716 werd het laatste gebouw aan de oude straat van de Strada Nuova gebouwd. De straat kreeg in 1550 zijn eerste vorm maar werd later bekend onder de naam Via Garibaldi. Sinds 1882 wordt deze laatste naam algemeen gebruikt. Aan de Via Garibaldi staan drie gebouwen (Palazzo Bianco, Palazzo Rosso en Palazzo Tursi) die eigendom zijn van de gemeente. Deze drie gebouwen zullen in de nabije toekomst onderdeel worden van een gezamenlijke expositie die in het teken zal staan vele oude kunstwerken. In feite is de oudste straat van de stad hard op weg om een openluchtmuseum te worden, een meesterstuk van de Genuese architectuur.

Internet:
Strada Nuova – officiële website

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl