MUSEA

Tijdens een heerlijke zonvakantie aan de Italiaanse Rivièra is een museumbezoek waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Toch zijn er in steden aan de Rivièra enkele mooie en interessante musea gevestigd. Tijdens een minder mooie dag is het Museum van de Moderne Kunst in Genua een leuk uitstapje. Dit museum is ondergebracht in de 19de-eeuwse Villa Croce welke is omgeven door een publiek toegankelijk park. In het museum staan meer dan 3000 abstracte Italiaanse en internationale kunstwerken uit de periode 1939-1980 tentoongesteld. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de Genuese en Ligurische kunst uit de tweede helft van de 20ste eeuw en Italiaanse tekeningen uit de tweede helft van de 20ste eeuw.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl