D ALBERTIS KASTEEL – GENUA

In dit neogotische kasteel, dat uitkijkt over Genua en de haven, is een etnografische, archeologische en martieme collectie te bezichtigen die is samengesteld door kapitein D’Albertis. Deze kapitein vergaarde de museumstukken tijdens zijn reizen naar Amerika, Afrika, Oceanië en Azië. In het museumcomplex is ook de etnografische collectie van zijn neef, Luigi Maria, te bewonderen. Hij was de eerste persoon die de Fly rivier in Nieuw-Guinea verkende.

De collectie bevat onder andere attributen die zijn vergaard tijdens katholieke missies in Amerika. Artefacten van inheemse Amerikanen en archeologische artefacten van pre-Spaanse en meso-Amerikaanse beschavingen staan tentoongesteld. Zeer indrukwekkend zijn de rituele objecten die afkomstig zijn van indianen uit het Amazone regenwoud.

Internet:
Castello d’Albertis

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl