GALATA ZEE MUSEUM – GENUA

De maritieme evolutie van de haven en de stad Genua is in dit museum, met een oppervlakte van maar liefst 6.000 m2, duidelijk in de kaart gebracht. In het gebouw, dat één van de oudste gebouwen is van het complex Arsenale delle Galee, is een Genuese galei uit de 17de te bewonderen. De galei is gereconstrueerd en is 40 meter lang. Het achterschip is maar liefst 9 meter hoog. Meer dan drie jaar aan onderzoek was er nodig om de galei te kunnen reconstrueren. De benadering van het museum is niet alleen wetenschappelijk maar ook interactief. Tevens wordt aan de hand van multimediatoepassingen duidelijk uitgelegd hoe werking van schepen was, wat de opdracht was van de bemanning en hoe men aan boord leefde.

Internet:
Galata Museo del mare – officiële website

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl