GALERIE VAN PALAZZO BIANCO – GENUA

Het Palazzo Bianco huisvest een belangrijke collectie Europese, Italiaanse en Genuese schilderijen uit de 17de en 19de eeuw. Naast onbetaalbare Italiaanse meesterwerken, zoals werken van Caravaggio en Veronese, kan je er werken bewonderen van Vlaamse kunstenaars als Hans Memling, Gerard David, Jean Provost, Rubens en Van Dyck. Je kunt er ook werken van Nederlandse meesters bekijken zoals van Jan Steen. Andere beroemde kunstenaars wiens werken hier hangen zijn Vouet, Lancret, Zurbaràn en Murillo. Vermeldenswaard is de uitgebreide collectie Genuese schilderijen die zijn gemaakt in de periode van de 16de tot de 18de eeuw door kunstenaars als Magnasco, Cambiaso, Strozzi en Piola.

Internet:
Museo Palazzo Bianco – officiële website

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl