GIACOMO DORIA MUSEUM – GENUA

Dit museum is opgericht in 1867 en staat vooral bekend om de 3,5 miljoen specimens die afkomstig zijn van alle delen van de wereld. De collectie bestaat voornamelijk uit zoogdieren in hun natuurlijke omgeving maar er zijn ook botanische collecties te bewonderen. Tevens is er een grote collectie mineralen en fossielen voor het publiek inzichtelijk. In de 23 hallen van het museum trekken vooral de museumstukken die betrekking hebben op Afrika en Azië de aandacht. Een andere zaal die je niet mag missen, is gerelateerd aan de paleontologie. Naast de uitgebreide collectie worden er regelmatig wisselende exposities georganiseerd. Er bestaat de mogelijkheid tot het volgen van een rondleiding en voor schoolkinderen zijn er speciale educatieve programma’s samengesteld.

Internet:
Museo Doria – officiële websi

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl