MUSEUM VAN DE MODERNE KUNST – GENUA

Dit museum is ondergebracht in de 19de-eeuwse Villa Croce welke is omgeven door een publiek toegankelijk park. In het museum staan meer dan 3000 abstracte Italiaanse en internationale kunstwerken uit de periode 1939-1980 tentoongesteld. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de Genuese en Ligurische kunst uit de tweede helft van de 20ste eeuw en Italiaanse tekeningen uit de tweede helft van de 20ste eeuw. Ten slotte kan je ook nog een blik werpen op de belangrijke collectie van Maria Cemuschi Ghiringhelli die bestaat uit meer dan tweehonderd abstracte kunstwerken. De museumbibliotheek en het archief zijn ook voor het publiek toegankelijk.

Internet:
Museo villa Croce – officiële website

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl